Maudy innerlijke stem

een Spirituele site voor Meditatie, Inspiratie en Intuïtieve ontwikkeling

Over mijzelf

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hartelijk welkom op de site Maudy innerlijke stem

Voordat je verder leest wil ik nog even uitleggen dat deze site niet opgezet is vanuit een religie, wel heb ik een religieuse beleving van het leven.Ben mezelf vanaf  jongs af aan bewust geweest van een “innerlijke stem” en een hogere macht welke ik ervaar als God en Wit Licht en heb daar altijd gehoor aan gegeven.Ik leef mijn leven op een Buddhistische wijze……maar ben geen Buddhist.

In zijn boek: Pluto, de evolutie van de ziel van Jeff Green legt hij een essentie uit die ik onderstaand citeer aangezien ik het  niet duidelijker kan beschrijven. Citaat: “Concepten en conceptualiseringen laten zich omzetten in overtuigingen.En een samenstelsel van concepten, wetten, principes en overtuigingen laat zich omzetten in een allesomvattend levensbeschouwelijk, metafysisch, kosmologisch of religieus systeem. De specifieke aard van de diverse geloofsstelsels van de mensheid wordt bepaald door individuele en collectieve ontwikkelingen en de geografische lokatie. Met andere woorden de fundamentele wetten of principes zijn voor alle mensen en culturen dezelfde, maar ze worden door verschillende culturen en verschillende mensen op verschillende wijzen geconcipieerd, geconceptualiseerd en tot uitdrukking gebracht. Dat wordt duidelijk wanneer we ‘s werelds verbazingwekkenden verscheidenheid in religieuze en filosofische stelsels bestuderen.De wezenlijke wetten en principes zijn dus dan wel voor alle mensen en culturen dezelfde, de individuele en culturele interpretatie ervan geeft niet alleen een grote verscheidenheid te zien maar laat ook de individuele en culturele noodzaak daartoe doorschemeren.

” Onderstaand, mijn beleving van het leven als: Wereldburger

Over mijzelf.
Wil heel graag mijn belevingen op de spirituele weg met jullie delen. Niet om op de voorgrond te treden, dat is niet mijn intentie en weg………… maar om een spirituele ontwikkeling uit te dragen, als het belangrijkste wat er in het leven is. Zonder bewustheid van spiritualiteit zou het leven een triviale gang  betekenen van begin tot eind, ontdaan van elke vorm van diepgang of zin. Ieder mens heeft een Gods vonk binnen zich zelf en door deze aan te spreken kun je het Goddelijke Witte Licht vanuit de Bron beter ontvangen en weer doorgeven. Ik spreek hier voor mijzelf, zonder waarde oordeel maar vanuit mijn innerlijke beleving, zonder een ander hierin te kwetsen, die bovenstaande als kwetsend zou kunnen oppakken. Ik ben geboren op het eiland Java en heb daar ongeveer 5 jaar gewoond, samen met mijn ouders broertje en grootmoeder. Al vanaf mijn jeugd, in leeftijd gezien vanaf mijn 5e jaar, hoorde ik de stem binnen in mijzelf.

Tot op heden heeft de innerlijke stem mij voor vele onprettige zaken behoedt en mij de juiste weg laten zien. Niet het volgen van de zo vele wegwijzers maar “de Weg”. De eerste keer dat ik kan terughalen deze stem gehoord te hebben, was op die 5 jarige leeftijd. Met mijn ouders was ik net enige maanden uit Indonesië gerepatrieerd naar Nederland. Ons gezin werd uit elkaar gehaald, omdat bij mijn moeder een longziekte was geconstateerd.Mijn moeder werd opgenomen in een sanatorium, mijn vader moest werk zoeken en was niet in staat daardoor voor zijn 2 kinderen te zorgen. Mijn broer Erwin, 9 maanden, ging naar mijn oma en tante. Ikzelf werd opgevangen door een Indische familie welke 2 dochtertjes had, die ouder waren dan ik, één dochtertje Peggy hadden ze in Indonesië verloren. Later is deze naam voor mijn zus Peggy, die 1 ½ jaar later geboren werd gebruikt, nu mijn zielsvriendin. Door de gelijkenis van mij en hun overleden dochtertje en hun goedheid van hart, hebben deze lieve mensen mij een jaar lang verzorgd en liefdevol als hun dochter opgevangen.

Daar begon voor mij dus het alleen zijn, wat zich ontwikkeld heeft tot all-éénzijn. Op een dag buiten lopend hoorde ik mijzelf denken: WAT DOE IK HIER. WAT KOM IK HIER DOEN? Toen kreeg ik het antwoord nog niet. Misschien wel……… maar was ik in bewustheid nog te jong om dit te kunnen bevatten.

Het antwoord op deze vraag kreeg ik vele jaren later in een droom.

Ik droomde dat ik naar India ging en kocht in een winkel een boekwerk in de vorm van een grote olifant. Een man met grijs haar en lichte ogen keek mij doordringend aan………het was Osho. Ik kocht het boek en ging naar de Himalaya. Bij de voet van een berg stond een man in het wit gekleed met wit haar en hij had een baby, welke in een meditatie houding op zijn hand zat, met gesloten ogen. De baby opende de ogen, keek mij aan en zei: ZOEK HET EMBRYO, ONTLEED HET…… EN JE ZULT HET ANTWOORD WETEN.

De diepte van het leven in één zin samengevat. Het was via deze orakeldroom dat ik antwoord kreeg op mijn vraag als 5 jarige van: WAT DOE IK HIER. Tussen dit antwoord via deze orakel droom en heden, zijn ongeveer 21 jaar verstreken. Gedurende de voorgaande jaren zijn er vele gebeurtenissen in het leven gepasseerd. Voorspellende dromen… mooie maar ook verdrietige, ook bij dagbewustzijn Uranische flitsen, waar ik altijd gehoor aan heb gegeven. Heb vele levens ervaringen opgedaan, te veel om in woorden uit te drukken en te vertellen. Het leken vele levens in één leven. Deze spirituele ontwikkeling heeft er in geresulteerd dat ik sinds 21 jaar mensen mag en kan begeleiden op hun spirituele weg.

De wijze van hulp geven is in de vorm gezet van: Astrologie, een horoscoop maken, als referentiekader voor hoe de persoon zijn/haar energiewerking is en hoe hier goed mee om te gaan, je kunt mogelijkheden en probleemgebieden  herkennen en hieraan werken en zo zelfkennis opdoen (eenvoudig uitgelegd).
  • Voetreflexologie
  • Hypnotherapie
  • Meditatie
  • Tarot
  • Gesprekstherapie
Lees meer hierover op pagina algemeen »

Ontwikkeling 
Wat mij het meest geholpen heeft om de Kern binnen mijzelf te vinden is Vertrouwen op mijn Innerlijke Leiding, Hoger Zelf, Ziel…….. Mij door niemand heb laten weerhouden om vanuit het diepst van mijn Ziel te leven en te doen wat ik moest doen.
De hulp ontvangen van zowel positieve mensen in deze wereld en de hulp van Engelen uit de ongeziene wereld. Voor mijzelf zijn hulpmiddelen en aanwijzingen op deze spirituele weg geweest: Als eerste oude kennis welke naar de oppervlakte kwam van binnenuit, waardoor onderstaande wegwijzers en hulpmiddelen makkelijk te integreren waren.

Meditatie……..om te kunnen luisteren naar mijn Innerlijke Stem. De boeken van Alice Bailey.
Astrologie als referentiekader voor mijn eigen energiewerking en de interactie met de mensen en de wereld om mij heen.
Tarot als symbool van wat er zich binnen bij mij afspeelde.  
Hierna had ik de moed en kracht om mensen te confronteren met hun Schaduw, delen van zichzelf welke ze niet herkenden, deze in het Licht te zetten zodat na herkenning, deze schaduwgebieden geintrojecteerd werden en niet op de buitenwereld of op anderen werden geprojecteerd…….waarna Spirituele ontwikkeling doorgang kon vinden. Vaak heb ik van mensen gehoord dat ze mij vertelden “mijn stem” te horen………zonder dat ik er was, als een soort geweten, zeiden ze.
In dankbaarheid.

Lees meer hierover op pagina algemeen »

Een innerlijke weg is toch altijd heel individueel maar de spirituele weg is Universeel. Een verstaander zal dit inzichtelijk herkennen. Ik heb deze innerlijke weg uitgedrukt in: Gedichten, Meditatie, Kennisoverdracht en Adviezen. Ieder mens is uniek en heeft een eigen unieke beleving van de wereld waarin we leven. Met respect naar ieder haar/zijn beleving van deze Wereld. Misschien herkent U zich in de diepte in één van deze uitingen over spiritualiteit op deze site Innerlijke Stem. Hoop dat het U inspireert. Het volgen van de Innerlijke Stem is het werken aan de Meester in Jezelf. Een Kunstwerk op zich.
In Liefde, Maudy