Maudy innerlijke stem

een Spirituele site voor Meditatie, Inspiratie en Intuïtieve ontwikkeling

Some testimonials

25 maart 2014

Lieve Maudy,

Allereerst mijn Aller Hartelijkste Dank voor alle voorbereidingen die je elke keer weer voor ons maakt.

Iedere keer weer sta ik er versteld van dat je deze niet al te makkelijke stof voor een ieder zodanig uitwerkt dat het te begrijpen is.

Ik werd zondagmorgen blij wakker en met een gevoel dat er iets heel bijzonders ging gebeuren.

Dank je wel dat je deze prachtige inwijding met ons hebt gedaan.

Ben nog steeds aan het na genieten.

Ik hoef je niet uit te leggen hoe enorm dankbaar ik ben dat onze paden zich hebben mogen kruisen en dat jij mij alle ondersteuning en begeleiding geeft op weg naar mijn Hogere Zelf.

De blijheid die het mij schenkt om Heel Bewust en met Alle Intentie positief met mijzelf om te gaan en te ervaren dat het zijn vruchten afwerpt.

Lieverd, dank, dank ,dank.

Wens je heerlijke zonnige dagen toe en tot zondag.

Dikke knuffel vanuit een Liefdevol Hart in Licht en Kracht,

Annerie
——————————————————————————————————————————————————————– 
Dankbaar lieve Annerie
——————————————————————————————————————————————————————- 

24 maart 2014

Lieve Maudy,

Hartstikke bedankt voor de prachtige workshop!
Het voelt voor mij zo intens diep  dankbaar, …de informatie die jij vanmorgen gegeven hebt, …zo mooi en ontzettend waardevol!
De stukjes van “de puzzel”waar ik dank zij jou , nu inzicht door ga krijgen ,….wat een krachtig en machtig mooi instrument wat je met positieve energie kan veranderen ,hoe ik hier bewust mee  om kan gaan ,  zelf de regie te nemen , de verantwoordelijkheid te nemen, energie kan ombuigen …in(goddelijk) licht en liefde, het herschrijven van mijn eigen script.
Ik vind het geweldig  om te horen hoe ik zelf mijn eigen D.N.A kan veranderen, en mij los kan maken van d.n.a wat ik vanuit generaties heb mee gekregen.
Maudy, naast alle informatie,( voeding van onze geest)… was ook de voeding van de” inwendige “mens voortreffelijk.
Wat had je alles goed verzorgd!
Doordat de tijd voor mijn gevoel “omvloog”en er zoveel moois gebeurde, realiseerde ik mij pas op de terugweg in de auto, mijn dankbaarheid , om deze rituelen inmiddels al wat  jaren met elkaar te mogen beleven, te kunnen delen , …en vooral door jou begeleid te worden , ieder in haar eigen proces in haar eigen tempo.
Vanuit mijn eigen proces heb ik een hele  tijd nodig  gehad om vol overgaven , vanuit mijn hart deze blijdschap te kunnen en durven voelen , …vanmorgen toen ik wakker werd voelde ik letterlijk in mijn lijf de “blije “kriebels, …en schoor ik in de lach….mijn innerlijk kind waar ik nu steeds meer naar kan luisteren , de kriebels van  het “ontwaken”, net zoals in de natuur, …ik voel mij hier diep  gelukkig door!
Een hele dikke knuffel, veel liefs  en tot zondag!
Corrie.
——————————————————————————————————————————————————
Dankjewel lieve Corrie,tot zondag.
—————————————————————————————————————————————————–


 9 Juni 2013
 

Een zinvol en fijn samenzijn tijdens de Nieuwe Maan van juni 2013 op de strandlocatie.

Hartelijk dank voor de Overgave en het Vertrouwen
Maudy  

——————————————————————————————————————————————————-

     

Januari 2012

Hallo Maudy ,
 
Hartelijk bedankt voor je inspirerende woorden,
Het is een prachtig proces om het intense gevoel van Liefde, Licht , vertrouwen en Overgave steeds meer te ervaren door dit te durven laten gebeuren, …
Wanneer ik nu terug kijk ,…voel ik dat mijn muur die ik onbewust zo hoog om mij heen had opgebouwd, steeds meer aan het zakken is, waardoor ik nu eindelijk steeds dichter bij mijn kern kan komen, mijn eigenheid en authenticiteit ga leren ervaren!
 
Zo nu en dan maak ik tekeningen en gedichten , die mij helpen om mijn proces te verduidelijken, waardoor ik meer inzicht krijg.
 
…Zoekend naar richting
kwam jij op mijn pad.
Waar lichaam en ziel,
Ondersteuning nodig had.
 
…Nu….
 
Sla ik mijn vleugels uit,
Voel warmte in mijn hart( en op mijn gezicht)
 kracht en vertrouwen
heb jij bij mij terug gebracht
Mijn eigen koers….naar het LICHT.
 
Maudy, bedankt!
 
liefs, Corrie.
——————————————————————————————————–
Dankjewel Corrie, ook  voor je onvoorwaardelijke inzet en integere bijdrage aan de groep.
Liefs Maudy
——————————————————————————————–  

april 2011

De workshop meditatie en magnetiseren die Maudy elke maand geeft, vlak voor of op Volle Maan, zijn van heel grote waarde voor mij. Maudy begint altijd met een diepgaande meditatie om ons open te stellen voor het Witte Licht, om onszelf zo te reinigen en te helen. De Goddelijke Energie kan door ons heen stromen, om dit weer uit te laten stralen naar en door te geven aan de wereld om ons heen. Visualisatie van het kleurenpalet van onze aura’s en soms ook het laten zingen van de klankschalen, geven hieraan nog een extra dimensie. Na innerlijk helemaal tot rust te zijn gekomen en de verbinding met elkaar tot stand te hebben gebracht, gaan we werken met elkaar en oefenen in het magnetiseren. Maudy heeft ons ingewijd in een mooi en heilzaam ritueel, met een diepgaande werking. Al wat bovenal nodig is, is onze oprechte toewijding en liefdevolle intentie. Zo helen we onszelf en helpen we elkaar te helen. Elke keer weer, ontstaat er blijheid en vervulling tijdens de workshop en voelen wij ons opgenomen in Liefde, Warmte en Geborgenheid. Deze paar uurtjes iedere maand, met dit fijne groepje, geven mij het vertrouwen en de moed, om me elke dag opnieuw, te richten op positiviteit en een meer bewuste levenshouding, me in te zetten voor het Alom Goede en mezelf daarvan een wezenlijk onderdeel te weten. We zijn allen één in dit mooie Leven. Zo ook waren het gisteren een heel fijne meditatie en workshop, met aansluitend een extra workshop Aura Soma van Sabine Rijssenbeek. Haar enthousiasme en passie om de flesjes met kleuren toe te lichten, raakten me en de kleuren gingen op een geheel nieuwe manier voor mij ‘leven’. Het was ook bijzonder en verrassend om te zien, hoe voor elke persoon, de kleuren welke individueel gekozen werden, precies aansloten bij de eigen levensweg en uitdagingen. Iedereen herkende zichzelf hierin en kreeg nog meer inzicht, hoe de eigen weg te bewandelen. Maudy gaf daarbij heldere aanwijzingen, daarmee focus en ook balans gevend in alle informatie, te meer daar zij elk van ons al veel spirituele begeleiding heeft gegeven. Zo ontstond er een mooi geheel en een verrijking aan inzicht alom. Dank je wel, lieve Maudy, voor het ons zo warm verwelkomen in jouw huis, voor alles wat jij ons zo liefdevol aanreikt  en voor het mogelijk maken van dit helende, hartverwarmende samenzijn. Liefs, Jikra
—————————————————————————————–
Dankbaar dit te mogen doen en jij ook dank je wel lieve Jikra.Ook mijn dank aan de hele groep die veel warmte en liefde gegenereerd heeft tijdens het samenzijn
  ————————————————————————————————————–

februari 2011
  
Lieve Maudy,
 Nogmaals ontzettend bedankt voor je liefdevolle professionele bijdrage Maud. X ————————————————————————————————————-
Lieve X, Ook in dankbaarheid. Liefs Maudy
——————————————————————————————
januari 2011


  Lieve Maudy,
Ik dank jou voor je liefdevolle wijze van aanreiken van geven en ontvangen van het Kosmische Licht in jou workshop Magnetiseren. Hartverwarmend en voor ons allemaal.
Liefs van Peggy ——————————————————————————————————————————————-
Lieve Peggy, jij en jullie bedankt voor het vertrouwen. Liefs Maudy ______________________________________________________   

 
  


—————————————————————————————————


Mail/respons van Annerie:
Lieve Maudy,
Leuk om te horen dat je zondag een cursus magnetiseren gaat doen. In gedachten ben ik bij jullie en doe dan mee. Ben momenteel enorm aan het dromen en er komt hoe langer en meer los. Poeh hé, heftig maar o, zo heerlijk dat er beetje bij beetje opgeruimd wordt en dat er ruimte komt voor licht en positiviteit. Voel wel dat er nog een aardige lading zit, maar dat kan ook niet anders als er zoveel negatiefs is gebeurt. Met heel veel geduld gaat het mij lukken, daar ben ik heilig van overtuigd. Ik merk ook dat de meditaties (van jou) meer effect hebben en voel dat er ook meer in mijn licham gebeurt als ik daar mee bezig ben. Ook mijn zelfvertrouwen begint beetje bij beetje toe te nemen. Dus allemaal positief . Namasté voor jou in dankbaarheid.
Heel veel liefs vanuit een warm Bali met een grote innerlijke glimlach in Liefde, Licht en Kracht, Annerie
—————————————————————————————————
Mooie tijd op Bali Annerie………Namasté Maudy
————————————————————————————-


Mail/respons van Marijke
Beste Maudy,
Ik begrijp mijn eigen levensdoel even niet meer. Kan jij me helpen? Of weet jij hoe ik erachter kan komen of ik nog wel in het goede spoor zit? Ooit werd bij een zielsduiding duidelijk dat ik moet leren om van iemand te houden, maar wel emotioneel onafhankelijk te blijven. Na vele relaties ben ik nu al 2 jaar vrijgezel. Naast het feit dat ik de liefde mis, omdat ik weet hoe mooi die kan zijn, weet ik niet meer of ik nog wel groei in mijn doel en ook vraag ik mij af of die liefde nog wel gaat komen. Hoe kan ik mij nu oefenen zonder relatie? groetjes, marijke
————————————————————————————- Hallo Marijke, Deze mail is even ter bevestiging dat ik je gegevens ontvangen heb. Donderdag heb ik tijd om me hierin te verdiepen en je hierover terug te mailen. Ik wens je een fijne avond. Hartegroet Maudy
Hallo Marijke, Dank voor je mail.Hoop dat je wat hebt aan het volgende:Allereerst jezelf de vraag stellen Hou ik van mezelf……en kan ik alleen zijnof ben ik relaties aangegaan omdat ik niet alleen kan zijn.Het leven is een zich steeds weer herhalend patroon……..wat is jouw patroon in deze?Alleen door bewust naar jezelf en je leven te kijken, ontdek jedat zich herhalend patroon…….en kun je het veranderen.Dit bovenstaande op zich is al een hele “oefening”.Marijke als je meer zou willen “herkennen”van jezelf kun je mij jegeboortedatum,geboortetijd en geboorteplaats geven en dan kan ik een blik werpenop je horoscoop plaatje.Mocht je de tijd niet weten, in de Gemeente waar je geboren bent kun je je geboorte uitreksel opvragen uit het geboorteregister. Hartegroet Maudy
————————————————————————————-


Goedemorgen Maudy,
Bedankt voor je snelle antwoord. Dat stel ik zeer op prijs. Inderdaad ben ik in het verleden niet goed geweest in het alleen zijn en ging ik achter elkaar relaties aan. Ik denk echter dat dat nu mijn groeiproces is om het niet op die manier te doen, wat niet altijd meevalt, maar dat is wel wat ik doe. in de laatste twee jaar van single zijn heb ik diverse dates/ontmoetingen/verliefdheden gehad, maar dat stopte steeds. Soms door mijn keuze ermee te stoppen, soms door de ander omdat die niet verliefd werd. Wellicht dat de keren dat ik gestopt ben, mijn doorbreking van het patroon is; dat ik een echte partner zoek en niet zomaar een? Al met al ben ik redelijk goed geworden in het alleen zijn. Heb veel aan persoonlijke groei gedaan, ook spiritueel, heb wat oude angsten en barrieres opgeruimd (soms met hulp) en in mijn kinderen en huis geinvesteerd. Maar nu vind ik het ook wel eens tijd worden om weer eens van de liefde te mogen genieten. Heb zelfs een wensballon het universum in gestuurd met een mooie man erin, een paar maanden geleden, maar er komt nog geen antwoord terug. Ik weet ook hoe mooi de liefde is/kan zijn en heb vaak het gevoel dat het leven aan mij voorbij gaat en ik er niet optimaal van geniet. anyway; heel fijn als je me een beetje op weg kan helpen. Ik ben geboren op 10 november 1971, te Gouda, om ongeveer half twee ‘smiddags (dus rond de lunch). Overigens weet ik niet zo goed wat jouw werkwijze is. Ik had mijzelf de vraag gesteld welke weg ik moest bewandelen en toen zag ik jouw site. Ik hoor graag van je. gr, Marijke ————————————————————————————-
 


Als eerste even iets over mijzelf. Ik heb ongeveer 23 jaar gepraktiseerd,mensen begeleid,zich af leren stemmen op hun Hoger Zelf, Innerlijke Stem dmv meditatie, hier in mijn praktijk.……en mensen hun eigen schaduwprojecties laten zien,zodat ze dit niet meer op een ander projecteren maar in hun karakter integreerden,hypnotherapie,voetreflexologie en tarot waren ook hulpmiddelen hierin,Innerlijke Stem is een zelfhulpsite welke ik heb opgezet zodat mensenbij wie het past deze vorm van mediteren kunnen beluisteren en beoefenen.(en ik mezelf nu ontlast).Tevens heb ik enige praktijk ervaringen en eigen belevingenbeschreven om anderen te inspireren. Over jou:Ik heb je horoscoop plaatje bekeken, gericht op het thema relaties en ik zie datPluto bij jou in Weegschaal staat, het huis van relaties, Saturnus in de Tweelingen,ook een relatiehuis, dus relaties en leren in en vanuit relaties is jouw Zielegroei en tevens een karmisch aspect. Pluto geeft aan dat je in dit leven bezig bent gelijkwaardigheid te creëren in relaties….niet moet domineren… maar je ook niet moet laten domineren. Waar Pluto staat in een horoscoop geeft het een grote groeibehoefte aan, dat is wat je nu voelt, Pluto is de evolutie van je Ziel. De essentie op dit moment van waar je midden in zit is dat je “dieper” bij jezelf naar binnen zou moeten gaan om jezelf af te vragen wat je nu zou willen beleven in een relatie. Pluto in transit gaat je 12e huis in, wat aangeeft dat je bij jezelf echt de diepte in zou moeten gaan……en die drang is groot, Pluto energie daar kun je niet omheen. Pluto heeft een dubbele functie, deze energie maakt dat je éénheid wilt beleven in het leven maar tevens doordat je dat via de buitenwereld zoekt, geeft het ook een scheidingscheppende energie. M.a.w., in het contact met wat je begeert en gekregen hebt, zul je toch weer een “leegstand” van binnen voelen, een gevoel van excistentieel alleen zijn. Dit los je alleen op als je echt contact met je diepste innerlijk maakt in Vertrouwen naar de Bron. Het komt hierop neer, voor ieder mens is het de bedoeling om balans te scheppen tussen mannelijke en vrouwelijke energie binnen je karakter, binnen jezelf. Diep van binnen zou tot je moeten doordringen dat daar (dus binnen in jouzelf)de basis gelegd moet worden om relaties aan te gaan. (dat weet je natuurlijk al maar nu komt er een periode van meer verdieping aan met Pluto in 12 en ook Saturnus vanuit de Tweeling naar de Weegschaal) Je hebt verschillende relaties meegemaakt vertelde je in je mail, nu,….. met Pluto in 12 is het de bedoeling om wat er nog is overgebleven aan “oude zaken” vanuit het verleden schoon schip te maken. Richt nog een periode je blik naar binnen en ruim overgebleven dingen op. Zie ook hoe jij zelf veel aandacht nodig heb van de ander…. Je hebt de potentie om veel te groeien…….en geef je over in het vertrouwen dat als je jezelf schoonmaakt van binnen er in de toekomst een partner kan komen welke bij jou aansluit op dit moment in de tijd En in die relatie begint het “spiegelen” projecteren weer… juist om verder te groeien.(maar hopelijk met de wetenschap dat alles van binnen bij jezelf zit ) Vandaar zo belangrijk dat je die partner ontmoet vanuit een opgeruimd “huis”.(jijzelf dus). Stel je open en Vertrouw op een diepgaande en Spirituele relatie… (als dat is wat je wilt). Jouw Uranus staat ook in Weegschaal en in het 8ste huis, dus in een relatie heb je ook de nodige vrijheid nodig………..en de grote les voor jou hierin is dat jijzelf op diep niveau van binnen onafhankelijk wordt/bent en op Spirituele basis je leven leeft, zowel in gezinsverband als met een partner. Een soort van onafhankelijkheid, …….je onthechten…… maar je toch verbinden met je dierbaren op Spiritueel niveau. Ik beperk me in uitleg tot de vraag welke je gesteld hebt. Wil je een hele horoscoop uitleg, zoek dan een goede astrologe in je omgeving, aan een horoscoop kun je heel veel hebben om je inzicht te geven in je eigen energiewerking. Je hebt al verschillende spirituele dingen gedaan in het verleden heb je gezegd, misschien kun je dit ook ondernemen. Wat je via mijn site kunt doen is het 3 dagen stappenplan als je jezelf wilt helpen en de meditaties beluisteren. Jij voelt zelf of het bij je past of niet. Voor nu hoop ik dat ik je een stukje op weg heb geholpen om weer wat te ondernemen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je me mailen. Voor nu fijne avond en het allerbeste voor jou. Hartegroet Maudy
  Beste Maudy, allereerst hartelijk dank voor al jouw wijze woorden. ik heb hier echt heel veel aan, het geeft een soort van de weg aan die ik moet bewandelen het spreekt me inhoudelijk ook erg aan; vandaar dat ik het gevoel heb dat ik mijn tijd aan het verdoen ben zonder relatie, want ik wil leren (van een relatie). maar begrijp ik het goed dat ik vooral moet leren van mijzelf – diep naar binnen gaan,\ evt rotzooi uit het verleden verwerken, en moet gaan afvragen wat ik nu eigenlijk zoek in een relatie, wat ik er wil ervaren? betekent dat dat er binnen korte tijd geen relatie voor mij in het verschiet ligt? of moet ik dat niet zo zien. kan ik best een relatie aangaan, en ondertussen mijzelf van binnen bekijken. of werkt dat niet zo; dat het universum bepaalt of ik een relatie krijg of niet; is dat iets voor het universum of bepaal ik dat zelf? de gedachte dat dit moment geen goed moment is voor een relatie maakt mij verdrietig, want ik heb wel een sterke behoefte aan liefde. gr Marijke ———————————————————————————————–
Lieve Maudy,Je hebt me zo’n eind op weg geholpen hartelijk dank daarvoor.
Je bent een engel op aarde!dank dank dank,marijke
————————————————————————————-
Marijke ik wens je Hoop en Inspiratie voor nu en in de toekomst. Liefs Maudy
————————————————————————————-


Mail/respons van Mark Michel:  
Hallo Maudy
Zou je mij in het kort kunnen uit leggen wat je innerlijke stem is. Ben er al tijdje op zoek naar maar kan het niet vinden. Ik weet niet wat het doet en hoe ik het moet waarnemen. Al vast bedankt. Mark Michel ——————- - Hallo Mark Michel, Dank voor je mail. Ik probeer een “zijns”toestand in woorden uit te drukken en noem dit “innerlijke stem” Hoger Zelf……(dus vanuit jeZelf je afstemmen op je Hoger Zelf)…..innerlijk waar te nemen als een stem. Als je zoekt kun je het niet vinden en als je het gevonden hebt kun je het niet benoemen(omdat het zo’n innerlijk proces is). Wat het doet is o.a. je helpen met onderscheidingsvermogen ontwikkelen zodat de keuzen welke je in het leven maakt vanuit helderheid genomen worden en je de kansen in je leven ziet,waardoor je de kwaliteit van je leven vergroot, Spiritueel leeft… hoe je het kunt waarnemen?…. leren luisteren, in stilte en rust(meditatie, als het bij je past). Hoop dat je er wat mee kunt. Fijne avond en hartegroet, Maudy  Peet Maidman Bedankt voor je reactie Ben druk bezig met meditatie ben ongeveer nu half jaar aan het oefenen. Enige wat ik kan bereiken tot nu toe is een en al kippevel wat op het bot door dringt. Ik heb geen idee of ik het überhaupt wel goed doe. Vanaf morgen ga ik jou mp3 gebruiken kijken of ik daar mee verder kom. Ieder geval bedankt voor alle informatie wat op jou site te vinden is. M.v.g Mark Michel
————————————————————————————- Mark Michel heeft volgens mij zijn eigen ”Innerlijke Stem” gevonden. ————————————————————————————-